2007/12/13

Ofcourse we're still alive!

Alive & Kickin' actually!
We zijn nu in Brisbane alweer en het gaat dus heel erg hard met onze reis! Brisbane is een leuke stad! Een gezellige stad vooral, en lekker druk; weer eens wat anders ;)
We kwamen na Cairns in Airlie beach en dat was behoorlijk gay, dus daar snel weg naar Hervey Bay; opzich is daar ook niets bijzonders maar van daar uit kunnen we naar Fraser Island en dat is natuurlijk supercool....maar waarschijnlijk hebben jullie daar nog nooit van gehoord dus: kijk maar naar de foto's! Dit wordt trouwens een kortverhaalblog, want de foto's zeggen hoop ik genoeg! Aboriginals noemen Fraser Island K'gari ofwel Paradise! Het was daar dus wel echt heel mooi en heel leuk, en heel tof om een keer geweest te zijn; met alsof je in een national geographic film loopt! We zijn nu zo'n 3 dagen in brisbane, en slapen nu in onze tent op een camping; lekker goedkoop! We zijn namelijk al veel te soft geweest voor onszelf en hebben te vaak in een hostel geslapen. Hier in Brisbane is de temperatuur sowieso ook wel normaal, dus het is ook goed uit te houden in een tent. Voorlopig hebben we nog geen verdere plannen, want we moeten het rustig aan doen...Sydney komt namelijk alweer in zicht!





oow nee nu wordt ie helemaal mooi! Stomme internetcafe's!
Foto's komen later.....geduld! Fraser Island komt eraan!
Deze foto's zijn:
-Charlot
-Cairns in de avond....
Hmmmmm disappointingggggggg............




4 opmerkingen:

John & Hellen zei

Ha lieve Yori en Charlotte,

Leuk weer wat van jullie belevenissen te lezen. Wat is ons leven dan saai!!!
Bedankt voor jullie Kerstkaart, het was de allereerste en dus hangt tie straks bovenaan.
We glijden langzaamaan het jaar uit. Ons huis is alweer een week in Kerstsferen. En het is hier vies koud,maar ik vind het algauw koud,hoor. Geef mij maar de zomer.
Prachtige onderwater foto's hebben jullie gemaakt.
Mama en ik roken vandaag al 7 weken niet meer. Het is nog wel moeilijk hoor.
Verder gaat alles hier zijn gangetje. John is alweer 2 maal per week aan het sporten en dat gaat gelukkig allemaal goed!
Nou lieverds, we horen en zien wel weer wat jullie beleven.
Dikke kus van tante Hel.

Anoniem zei

hallo yori
hoeveel foto's hebben jullie al gemaakt ????allemaal even mooi ik reagheer ook even op jouw pagina ander denk je misschien dat ik jouw verhalen vergeet veel groeten wilma daaaaaagggggggggg

Anoniem zei

Yes, you are alive! Me niet zo laten schrikken hé, gekkie. Regelmatig bloggen of mailen, een van de twee of allebei. Weer kick-ass foto's.

(jealous) Nick

Anoniem zei

hoi yori en charlotte wij wensen jullie een fijne kerstdagen en een gezond 2008 groetjes vera en geerhard